Sunday, February 5, 2023

Η ΕΕ δεν επιτρέπεται να παραδίδει μαθήματα πολιτικής ηθικής


Παρατηρώντας το χαμηλό επίπεδο του τηλεόχλου στην υπόθεση Καϊλή, πρέπει να σημειώσουμε τα εξής:

Πρώτον οι κατηγορίες περί εγκληματικής οργανώσεως, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κλπ είναι έωλες έως γελοίες, διότι το λόμπινγκ(=η επί πληρωμή άσκηση επιρροής) είναι συνυφασμένο με την Ε.Ε. Πριν από αρκετά χρόνια επεβλήθη και στην χώρα μας η υποχρεωτική αλλαγή ανελκυστήρων στις πολυκατοικίες ως αποτέλεσμα λόμπινγκ. Σήμερα επιβάλλονται ένα σωρό πράσινα πιστοποιητικά στις νέες οικοδομές ως αποτέλεσμα λόμπινγκ. Η πράσινη απάτη-ενέργεια είναι το πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα λόμπινγκ στην εποχή μας. Αλλά εκεί το κόμμα της Καϊλή-Πασοκ δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε η ΝΔ, ούτε ο Σύριζα. Καταστρέφεται η Ελλάδα από την πράσινη απάτη αλλά ουδείς αρχηγός καθεστωτικού κόμματος θα καταγγείλει ποτέ τον εαυτό του, ούτε το κόμμα του για υποταγή στο διεθνές πράσινο λόμπυ.

Δεύτερον, η ΕΕ δεν έχει ακόμη το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο όπως έχουν οι ΗΠΑ, όπου είναι απολύτως νόμιμο να λειτουργούν εταιρείες λόμπινγκ.

Τρίτον, η επιλεκτική μνήμη και η επιλεκτική ευαισθησία σε τέτοια φαινόμενα καταντά γελοία, διότι αυτό που έγινε με τον κορωνοϊό και τα κορωνοεμβόλια στην ΕΕ και στις ΗΠΑ ήταν η αποθέωση του φαρμακευτικού λόμπινγκ. Απ' ό,τι φαίνεται όταν χρηματοδοτούνται πολιτικοί, κόμματα, λοιμωξιολόγοι, και μμε από πετσο-λίστες, για να προάγουν ένα συγκεκριμένο αφήγημα, αυτό δεν είναι παράνομο. Αντιθέτως είναι νόμιμο και ηθικό, διότι τάχα σώζουν ζωές.

Τέταρτον, εδώ και αρκετά χρόνια, χρησιμοποιείται από την Δύση η κατηγορία της εγκληματικής οργανώσεως και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ως πασπαρτού, για να χαρακτηρίσει "αδικήματα" από φοροδιαφυγή μέχρι συνεργασία με την Ρωσσία, το Ιράν, την Συρία, κλπ. Παλαιότερα είχαν κατηγορηθεί εφοπλιστές στην Ελλάδα για συνεργασία με το Ιράν για την μεταφορά πετρελαίου. Οποιοδήποτε καθεστώς χώρας δεν είναι αρεστό στο δυτικό προοδευτικάτο, αμέσως χαρακτηρίζεται εγκληματικό, και του επιβάλλονται κυρώσεις. Έτσι κατασκευάζονται οι "εγκληματικές οργανώσεις". Αφού πρώτα ποινικοποιούν κάθε επαφή με μία χώρα, μετά ανακαλύπτουν "εγκληματικές οργανώσεις".

Πέμπτον, αυτή την στιγμή οιοσδήποτε πολιτικός θέλει να πολιτευτεί με βάση την πολυπολική τάξη πραγμάτων, θα χαρακτηριστεί ως πράκτορας ξένης δυνάμεως ή προδότης. Στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή χαρακτηρίζονται ως πράκτορες ή προδότες αρκετοί ρεπουμπλικανοί επειδή ζητούν αλλαγή στάσεως και διαπραγματεύσεις στην Ουκρανο-Ρωσσική σύγκρουση.

Έκτον, όσο το Κατάρ, μαζί με τον δυτικό συνασπισμό, χρηματοδοτούσαν την ανατροπή του Άσσαντ στην Συρία, και έκαναν διεθνές λόμπινγκ για να απομονωθεί η Συρία, το Κατάρ ήταν καλό. Τώρα θυμήθηκαν όλοι αυτοί που υπεστήριζαν τις σφαγές από τους τζιχαντιστές στην Συρία, τους νεκρούς εργάτες από ατυχήματα στο Κατάρ. Τις σφαγές Συρίων δεν τις θυμούνται. Υπάρχει μόνιμο πρόβλημα επιλεκτικής μνήμης στην Δύση.

Έβδομον, η ΕΕ είναι μία εγκληματική οργάνωση, η οποία καταπατά την κυριαρχία της Πατρίδος μας. Είναι κατακτητής και εθνοκτόνος του Ελληνισμού. Και ουδείς επιτρέπεται να παριστάνει τον κήνσορα και τον αγανακτισμένο πολίτη επειδή η Καϊλή φέρεται να ενεπλάκη σε μία ενδοευρωπαϊκή διένεξη. Είναι αδιανόητο ένας κατακτημένος λαός να ζητά δικαιοσύνη από την εγκληματική οργάνωση που τον καταληστεύει καθημερινώς.

No comments:

Post a Comment