Monday, November 15, 2021

Η ανάγκη απαλλοτριώσεως του όρου "δημόσια υγεία" από το αντιεμβολιαστικό στρατόπεδο

 

Ένας από τους βασικούς λόγους που μέχρι στιγμής το κίνημα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν έχει αποκτήσει επικοινωνιακή ηγεμονία, είναι ότι ο εχθρός έχει απαλλοτριώσει τον όρο "δημόσια υγεία", χωρίς αντιστοίχως το δικό μας στρατόπεδο να χρησιμοποιεί την ίδια τακτική.

Στο ζήτημα του κορωνοϊού διεξάγεται ψυχολογικός και προπαγανδιστικός πόλεμος, το έχουμε γράψει από πέρυσι. Αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να ξεπεράσουμε τον εχθρό στην προπαγάνδα και στον ψυχολογικό πόλεμο.

Ό,τι εξοντωτικά μέτρα και να επιβάλλουν οι εχθροί της ανθρωπότητος, τα δικαιολογούν στο όνομα της "δημόσιας υγείας". Αν θέλουμε να νικήσουμε σε αυτό τον πόλεμο, πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσουμε από την ανάκτηση του όρου "δημόσια υγεία". Πρέπει να τον απαλλοτριώσουμε, και να τον χρησιμοποιούμε μονομερώς και αποκλειστικώς για τις δικές μας θέσεις.

Είναι λάθος να λένε κάποιοι ότι είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μόνον για λόγους ατομικών ελευθεριών, κλπ. Πρέπει να λέμε ότι αρνούμαστε τα κορωνοεμβόλια διότι έτσι προστατεύουμε την δημόσια υγεία.

Είναι λάθος να λέμε, "όποιος θέλει ας το κάνει". Είναι αδιανόητο να πηγαίνουμε σε μία μάχη όπου ο εχθρός πολεμά για να εμβολιάσει το 100% της ανθρωπότητος, και εμείς να ανταπαντούμε, "όποιος θέλει, ας το κάνει". Έτσι έχουμε χάσει τον πόλεμο εκ των προτέρων. Ο εχθρός θα υπερισχύσει με το επικοινωνιακό του αφήγημα.

Η θέση μας πρέπει να είναι να απαγορευθεί άμεσα ο εμβολιασμός με τα κορωνοεμβόλια, και όχι μόνον ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε κατά των lockdown μόνον για οικονομικούς λόγους. Πρέπει να λέμε ότι είμαστε κατά των lockdown για λόγους υπερασπίσεως της δημοσίας υγείας.

Όσο επιτρέπουμε στον εχθρό να διαχειρίζεται κατ' αποκλειστικότητα τον όρο "δημόσια υγεία", όλα μας τα επιχειρήματα θα μετατοπίζωνται στον χώρο των ατομικών δικαιωμάτων και της οικονομίας, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο της δημοσίας υγείας στον εχθρό.

Τα κορωνοεμβόλια δεν τα κάνουμε για λόγους δημοσίας υγείας, όχι μόνον για λόγους ατομικής υγείας. Υπάρχουν ένα σωρό στοιχεία που υποστηρίζουν αυτό το αφήγημα. Πολλές μελέτες από διαφορετικές χώρες αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του ιού και συγχρόνως νοσούν βαριά.

Αλλά και να μην υπήρχαν τέτοιες μελέτες, σε έναν τέτοιο προπαγανδιστικό πόλεμο, όπου διακυβεύονται τα πάντα, δεν έχει σημασία ο αριθμός μελετών που στηρίζουν τις θέσεις μας. Αν δεν υπάρχουν, μπορούν να κατασκευαστούν. Αυτό άλλωστε κάνει και ο εχθρός, κατασκευάζει ψευτομελέτες που δήθεν υποστηρίζουν τα μέτρα που εφαρμόζει. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ο εχθρός δεν στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.

Η προπαγάνδα δεν χρειάζεται να στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα. Χρειάζεται να στηριχθεί σε κοινωνιολογικά και ψυχολογικά δεδομένα. Και ένα τέτοιο δεδομένο είναι ότι ο όρος δημόσια υγεία, όταν χρησιμοποιείται μονομερώς από τον εχθρό, φέρνει το στρατόπεδό μας σε δύσκολη θέση.

............................................................

Σε συνέχεια της άνωθι αναρτήσεως, οι υγειονομικοί που τέθηκαν σε αναστολή, δεν έπρεπε να δηλώνουν ότι αρνούνται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για λόγους συνειδήσεως, ατομικών ελευθεριών, ατομικής επιλογής κλπ.

Έπρεπε να φωνάζουν εξ αρχής ότι αρνούνται για λόγους δημοσίας υγείας. Έπρεπε εξ αρχής να δηλώνουν ότι τα κορωνοεμβόλια καταστρέφουν την δημοσία υγεία, και η άρνηση των υγειονομικών να τα χορηγούν στον πληθυσμό ή να τα κάνουν στον εαυτό τους, εδράζεται στην σωτηρία της δημοσίας υγείας.

Ενώ τώρα έχουν περιορίσει τον αγώνα τους σε ζητήματα ατομικών επιλογών, επιτρέποντας σε λίγους εγκάθετους "υγειονομικούς" που είναι φανατικοί υπέρ των εμβολίων να λένε ότι αυτοί προστατεύουν την δημόσια υγεία.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και με όσους επαγγελματικούς κλάδους κληθούν στο μέλλον να εμβολιαστούν υποχρεωτικώς, εστίαση, σώματα ασφαλείας, εκπαιδευτικοί, κ.α. Πρέπει να λένε ότι αρνούνται για λόγους δημοσίας υγείας. Πρέπει να λένε ότι τα κορωνοεμβόλια καταστρέφουν την δημόσια υγεία.

........................................................

Η προπαγάνδα του αντιεμβολιαστικού στρατοπέδου πρέπει να εμπεριέχει και το στοιχείο του φόβου.

Είναι αδιανόητο κάθε λίγο και λιγάκι το εμβολιαστικό στρατόπεδο να κατασκευάζει ιστορίες του τύπου, "μετάνιωσα που δεν έκανα το εμβόλιο, σας παρακαλώ εμβολιαστείτε, τώρα που σας μιλώ είμαι μέσα στην ΜΕΘ", και το αντιεμβολιαστικό στρατόπεδο με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του καταστρεπτικού κορωνοεμβολίου, να μην κάνει κάτι αντίστοιχο:

"μετάνοιωσα που έκανα το εμβόλιο, σας παρακαλώ μην το κάνετε, τώρα που σας μιλώ είμαι μέσα στην ΜΕΘ με πολλαπλές θρομβώσεις, κλπ".

2 comments:

  1. ο Βαθιώτης έχει εξηγήσει επανηλειμμένα το πρόβλημα με το ΣΤΕ που επικαλείται την "δημόσια υγεία" για να νομιμοποιεί τα τερατουργήματα

    το πρόβλημα είναι ότι οι μάζες ακολουθούν πάντα το συστημικό αφήγημα ειδικά αν τους πατήσεις την ευαίσθητη χορδή του φόβου του θανατου, οπότε αν απλώς αναφέρει η Παγώνη οτι υπάρχουν μελέτες αυτό ειναι αρκετό

    η αντίθετη πλευρά τώρα αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει θάρρος και να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ψευτοδημία αλλά παραμένουν να φοβούνται να εναντιωθούν στα εμβόλια και να το αφήνουν ώς ελεύθερη επιλογή

    εγώ τους θυμίζω ότι πρόκειται για τα φαρμάκια των καπιταλιστάδων και τους ρωτάω γιατί με την ίδια έννοια δεν είναι ελεύθερος ο καθένας να πουλάει και να χρησιμοποιεί την οποιαδήποτε ουσία αν αυτός θεωρεί ότι κάνει καλό κάπου

    πρόκειται για πολτοποιημένη και εξουθενωμένη κοινωνία που δεν μπορεί να παίξει με σύνθετες και λεπτές έννοιες και στο τέλος της ημέρας ένα πιάτο φαΐ έχει σημασία όσο μειωμέο και αν είναι είναι καλύτερο από το καθόλου

    ελάχιστοι θα τα παίξουν όλα για όλα σε αυτό το μεταφυσικής σημασίας παιχνίδι των εσχάτων ημερών όποιες προφητείες και αν συμβουλευτείς, βουδιστικά, σύβιλλες, αποκάλυψη κλπ

    ReplyDelete
  2. Εθνική υγεία μπορούμε να επικαλεστούμε, όπου αφήνοντας τον ιό να κάνει την δουλεία του ισχυροποιούμε το έθνος, αφήνοντας πίσω τα πιο ασθενή στοιχεία. Η δημόσια υγεία βάζει στην ίδια μοίρα, μετρώντας κεφάλια, τον νέο άτεκνο 20χρονο με 60 χρόνια ζωής μπροστά του που μπορεί να πεθάνει από το σκεύασμα που εκβιάζουνε να κάνουμε όλοι, με τον 80χρονο που έχει τεκνοποιήσει δεκαετίες πριν θεωρώντας απαραίτητο να κλείσει και τα επόμενα γενέθλια του.

    ReplyDelete