Friday, October 21, 2016

Πόλεμος σε πολλές διαστάσεις, ταυτοχρόνως



Ο σκληρός πυρήνας της πολιτικής τέχνης είναι η διεκδίκηση και η σύγκρουση. Διεκδικήσεις και συγκρούσεις σε πολλά επίπεδα και σε πολλές διαστάσεις ταυτοχρόνως.

Υπάρχει εχθρότης μεταξύ κρατών. Πάλη μεταξύ τάξεων. Συρράξεις μεταξύ εθνών. Ανταγωνισμός μεταξύ πολιτισμών. Πόλεμοι μεταξύ θρησκειών. Συγκρούσεις μεταξύ φυλών.

Κράτη, τάξεις, έθνη, πολιτισμοί, φυλές, θρησκείες, ευρίσκονται σε διαρκή πόλεμο για την απόκτηση ηγεμονίας και ισχύος.

Είναι τραγικό λάθος οι σημερινοί Έλληνες να επικεντρώνωνται μόνον σε μία διάσταση του πολέμου, αναλόγως της εφηβικής εντάξεως σε κάποιο κόμμα το οποίο εδράζει την ιδεολογία του είτε στην τάξη, είτε στο έθνος, είτε στο κράτος, είτε στην θρησκεία, κλπ.

Ο σύγχρονος Ελληνισμός οφείλει να διεξάγει πολέμους σε όλες τις διαστάσεις και να αποκτήσει κυριαρχία πλήρους φάσματος, αν θέλει να επιβιώσει.

1 comment:

  1. Αλλη μια "συνιστωσα" του συρφετου της προδοτικης αριστερας,ειναι το "Δικτυο ελευθερων φανταρων Σπαρτακος".Ορκισμενοι ανθελληνες,που εκτελουν εντολες.Απογονοι ληστοσυμμοριτων,του 1949.Χρησιμοποιουν την λεξη "φανταρος",αποφευγοντας την τιμημενη λεξη στρατιωτης.Αποκαλουν τους ΕΠΟΠ,απαξιωτικα...μισθοφορους.Μισουν θανασιμα τις Ενοπλες Δυναμεις,και κανουν πως δεν γνωριζουν,το τι συνεβαινε στον Σοβιετικο στρατο(συνθηκες ζωης,ξυλοδαρμοι,φαγητο κτλ).Θεωρουν τους Αξιωματικους...ταξικους εχθρους.Να γνωριζετε συνελληνες τους πραγματικους εχθρους,που βρισκονται,εντος των τειχων.

    ReplyDelete