Monday, April 4, 2016

Η ISIS μεταφέρει το κέντρο πολεμικών επιχειρήσεων στην Σύρτη της Λιβύης




Τους τελευταίους 3 μήνες εμφανίζονται στα μμε πολλές αναφορές ειδικών σχετικώς με την μεταφορά του κέντρου επιχειρήσεων της ISIS από την Raqqa της Συρίας, στην Σύρτη της Λιβύης.

Το ότι στην Λιβύη έχουν εγκατασταθεί πολλοί τζιχαντιστές δεν αποτελεί καινούρια είδηση. Το νέο γεγονός είναι η συνειδητή μεταφορά του πολεμικού μετώπου από την Συρία στην Λιβύη.

Εκεί, δεν υπάρχει ο εθνικός στρατός της Συρίας για να αντιμετωπίσει τους τζιχαντιστές, ούτε ένας ηγέτης σαν τον Άσσαντ, ούτε μπορεί να επέμβει τόσο μακριά η Χεζμπολλάχ, ούτε το Ιράν, και είναι αμφίβολο αν η Ρωσσία μπορεί να αναλάβει μονομερώς στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Λιβύη όπως έκανε στην Συρία.

Η μεταφορά του κέντρου πολεμικών επιχειρήσεων της ISIS στην Λιβύη, της προσδίδει πολλά πλεονεκτήματα. Ο μόνος αντίπαλός της θα είναι οι τοπικές διαλυμένες και κατακερματισμένες λιβυκές στρατιωτικές δυνάμεις, και η χλιαρή αεροπορική επίθεση των Αμερικανών.

Οπότε ο κίνδυνος για την Ελλάδα αυξάνει γεωμετρικώς. Αν συνεχιστούν οι επιτυχίες του Συριακού εθνικού στρατού, θα αποτραπεί η δημιουργία χαλιφάτου στην Συρία, αλλά μπορεί να επιτύχει στα νότια σύνορά μας, στην Λιβύη.

Μην ξεχνάμε ότι όπως στην Παλμύρα της Συρίας έτσι και στην Λιβύη υπάρχουν εξίσου σημαντικά Αρχαία Ελληνικά Μνημεία τα οποία τώρα κινδυνεύουν να καταστραφούν και αυτά από τους τζιχαντιστές της ISIS. Ο Συριακός στρατός έσωσε ό,τι μπορούσε στην Παλμύρα. Ο Λιβυκός στρατός είναι διαλυμένος, δεν θα μπορέσει να σώσει τα Ελληνικά Μνημεία στην Σύρτη.

Έχω γράψει πολλάκις ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για ανοικτή πολεμική σύγκρουση με τους τζιχαντιστές αδιαφορώντας για το τί θα πράξουν οι ευρωπαίοι και οι δυτικοί λαοί.

Έτσι και αλλιώς είναι αδιανόητο να αναμένουμε βοήθεια από όσους εξόπλιζαν τους τζιχαντιστές στην Συρία.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αν χρειαστεί, θα αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τους τζιχαντιστές και θα τους εξολοθρεύσουμε ανηλεώς.

Εννοείται ότι κάτι τέτοιο απαιτεί διαφορετικό καθεστώς. Αλλά αν οι τζιχαντιστές ξεκινήσουν αποσταθεροποιητικές ενέργειες επί Ελληνικού εδάφους το παρόν καθεστώς δεν έχει την διάθεση ούτε την ικανότητα να αντιμετωπίσει τους τζιχαντιστές. Θα καταρρεύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

4 comments:

  1. Τράβα εσύ να γίνεις εχθρός με τους Ισλαμιστές..και μετά να δεις πως θα ανατινάζονται αυτοκίνητα κτλ στην Αθήνα κάθε τόσο !
    Αντί να βάλεις άλλους να πολεμήσουν για εσένα ,εσύ πήγαινε με τα μούτρα εναντίων τους με τον στρατό της Ελλαδίτσας !

    Για άλλη μια φορά έχεις καταπληκτικά σχέδια Ιφικράτη !

    ReplyDelete
    Replies
    1. τράβα εσύ να μάθεις το κοράνι μήπως και σε λυπηθούν τα ισλαμο-ορκ. Οι Έλληνες θα πολεμήσουμε υπέρ της θρησκείας μας με κάθε δυνατό μέσο και μέθοδο.

      Delete
  2. Υποθετικά με άλλη κυβέρνηση.
    Διάβασε προσεχτικά

    ReplyDelete
    Replies
    1. όλο υποθετικά είναι αυτός ο Αμυράς!
      Είναι του τύπου..μιλάω αλλά αφήνω τα μεγάλα προβλήματα για τις επόμενες γενεές ....
      Ως ηγέτης που είναι κόμματος θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει όπως λέει και να μην περιμένει ..εγώ ούτε κοινότητες βλέπω όύτε όυτε σχολές ή κοινότητες για την παιδία των νέων ..τίποτα απλώς.πολλά λόγια από δήθεν ηγέτες....εγώ είμαι μέρος της απλής μάζας που περιμένει τον Ηγέτη να κάνει τα πάντα διότις αυτό συμβαίνει πάντοτε .ο Ηγέτης παίρνει δόξα και υστεροφημία και η μάζα απλώς ακολουθεί δίχως δόξα !


      Πάλι απογοήτευση από του Ελλαδίτες "ηγέτες" πήρα ...

      Delete