Saturday, April 9, 2016

Disruptive innovation στην πολιτική πρακτική


Το disruptive innovation, μεταφράζεται ως διασπαστική καινοτομία. Εφαρμόζεται στις θετικές επιστήμες και στην τεχνολογία, αλλά και στις κοινωνικές επιστήμες.
Πρακτικώς σημαίνει ότι κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό ώστε να ανατρέψουμε τα δεδομένα.
Όταν πηγαίνουμε σε μία διαδηλωση κατά του εποικισμού της Πατρίδος, και ξέρουμε ότι θα εμφανιστούν «αλληλέγγυοι» των λαθροεποίκων, φροντίζουμε να έχουμε σχέδιο για να ανατρέψουμε τα δεδομένα.
Δύο τρόποι που έχουν χρησιμοποιηθεί από ξένα κινήματα, αλλά και από μυστικές υπηρεσίες είναι το να φέρνεις σε σύγκρουση τους συμμάχους και συγχρόνως να διασπάς την εικόνα αλληλεγγύης.
Δεν χρειάζεται να εμφανιστούν ομάδες πατριωτών με σύμβολα όπως μαίανδρος, ελληνικές σημαίες κλπ. Θα μπορούσαν να εμφανιστούν ομάδες με αλφάδια και μαυροκόκκινες αναρχικές σημαίες να φωνάζουν κατά του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Μία τέτοια εικόνα ολιγάριθμης ομάδος από "αναρχικούς", θα προκαλούσε διασπαστική καινοτομία στο πολιτικό γίγνεσθαι, αν καταγραφόταν από ερασιτεχνικές κάμερες και διεδίδετο στο διαδίκτυο.
Ο δεύτερος τρόπος είναι ομάδες λαθροεποίκων να επιτεθούν κατά των "αλληλέγγυων" ώστε να διασπαστεί η συμμαχία. Δεν είναι δύσκολο να συγκροτηθούν τέτοιες ομάδες λαθροεποίκων.
Υπάρχουν ένα σωρό τεχνικές που αλλάζουν τον συσχετισμό των δυνάμεων στο πεδίο της διαδηλώσεως κατά του εποικισμού.
Ας δούμε τις συγκρούσεις με τους λαθροεποίκους, το κατοχικό καθεστώς, και τους «αλληλέγγυους», ως μοναδική ευκαιρία επιδείξεως ευστροφίας, προπαγανδιστικής ικανότητος, στρατηγικού σχεδιασμού, και πολεμικών αρετών.
Η παθητική στάση και η μεμψίμοιρη συμπεριφορά ωρισμένων πατριωτών οι οποίοι προκαλούν φόβο στον Λαό μας επειδή δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν μία δημογραφική εισβολή, δεν βοηθά σε τίποτε.
Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις αυτό το νόημα έχουν: πώς να φέρουμε σε μετωπική σύγκρουση τους «αλληλέγγυους» μισέλληνες με τους λαθροεποίκους. Πάντως όχι με σβάστικες και μαίανδρους. Μπορείς να το καταφέρεις ευκολότερα με αλφάδια και μαυροκόκκινες σημαίες.

Στην Ευρώπη ήδη πολλές ομάδες αριστερών και αναρχικών συγκρούονται με τους ισλαμιστές. Κάποιοι το κάνουν διότι υποστηρίζουν το Ισραήλ. Άλλοι διότι θέλουν να υποστηρίξουν τα δικαιώματα των γυναικών και των ομοφυλοφίλων. Και πολύ λίγοι διότι κατανοούν ότι η Αριστερά και η Αναρχία δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους ισλαμιστές λαθροεποίκους. 

Όπως και να έχει, η στρατηγική μας στις διαδηλώσεις κατά του εποικισμού της Ελλάδος πρέπει να λαμβάνει υπ' όψιν την μαζική ψυχολογία, τις συνειρμικές αποθήκες, και τους συμβολισμούς που επηρεάζουν τα λαϊκά στρώματα. 

Η σύγκρουση με τον εχθρό πρέπει να έχει ως βασικό στοιχείο την διάσπαση της συμμαχίας "αλληλέγγυων" και λαθροεποίκων. Και γι' αυτόν τον σκοπό πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσον, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης και της φαιάς προπαγάνδας. 

Το να πηγαίνουμε σε μία διαδήλωση και να φωνάζουμε ότι είμαστε πατριώτες και ότι δεν θέλουμε τον εξισλαμισμό της Ελλάδος, από μόνο του δεν αλλάζει τίποτε. Αν όμως γίνουν αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ "αλληλέγγυων" και λαθροεποίκων, θα αλλάξουν αρκετά πράγματα.

6 comments:

  1. Πολυ σωστες σκεψεις

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραίο κείμενο και πάνω από όλα χρήσιμο.

    ReplyDelete
  3. Που να τα καταλάβουν αυτά τα ορκ της ΧΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. και τι περιμένεις βρε στούρνε; να κατέβει ο μιχαλολιάκος με σημαίες αναρχικών να βιάζει αλληλέγγυες πόρνες; Δουλειά σου και δουλειά μου είναι αφου δηλώνουμε Έλληνες.

      Delete
  4. http://www.theasis.gr/koinonia/news/395-apanthropos-xoros
    Aυτό πάλι τ είναι;

    ReplyDelete
  5. http://antizitro.blogspot.gr/2016/04/blog-post_85.html

    Exει θέμα η χ.α

    ReplyDelete