Wednesday, April 6, 2016

Οι φλόγες του πολέμου πλησιάζουν την Ελλάδα



Η σύγκρουση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν ενδέχεται να αποτελέσει τον νέο πόλεμο δι' αντιπροσώπων(proxy war) μεταξύ Δυτικών συμμάχων και Ρωσσίας-Κίνας.

Η Τουρκία και οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ θα υποστηρίξουν το Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν έτι περαιτέρω την ρωσσική περιφέρεια στον Καύκασο.

Μέχρι στιγμής η ρωσσική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει έναν νέο proxy war, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Η σύγκρουση είναι δεδομένη παρά την ανακοινωθείσα εκεχειρία.

Στον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ συντόμως θα εμπλακούν τζιχαντιστές σε συνεργασία με τις νεοθωμανικές μυστικές υπηρεσίες και θα διεθνοποιηθεί ο πόλεμος.

Οι φλόγες του πολέμου όλο και πλησιάζουν εγγύτερα στην Ελλάδα. Ένας νέος proxy war στην Σύρτη της Λιβύης, και ένας νέος proxy war στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Αν η Ελλάδα αδιαφορήσει για τις περιφερειακές πολεμικές συγκρούσεις, θα βρεθεί στο πλευρό του ΝΑΤΟ και της νεοθωμανικής Τουρκίας προωθώντας πολιτικές ενάντια στα εθνικά της συμφέροντα.

4 comments:

  1. To συμφέρον της Ελλαδίτσας είναι να μείνει στην ΕΕ να μην εμπλακεί σε πολέμους όπως εσύ λες.πχ με τους Ισλαμιστές ..αλλά να προσπαθήσει να καταλάβει την ΕΕ οικονομικά ώστε να την ελέγχει ,όπως κάνει η Γερμανία τώρα ,και όχι να βγει από την ΕΕ και να είναι μόνη της έρμαια των Σλάβων!

    ReplyDelete
  2. γιατι τι εχουν οι σλαβοι ρε φιλε μια χαρα ειναι
    φερτε μερικα εκατομμυρια σλαβες(ρωσιδες ουκρανες τσεχες σλοβακες πολωνες μολδαβες λιθουανες λετονες εσθονες σερβες) στον ελληνικο λαο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ξέχασες βλεπω τον σλαβικό κίνδυνο..!
      Επίσης οι Σλάβοι εκτός ορισμένων εξαιρέσεων είναι ακόμα βάρβαροι !
      Ας φέρουμε Μεσογειακό αίμα από την Κορσική και την Ιταλία καλύτερα και όχι βόρειο βαρβαρικό !

      Delete
  3. ποιο σλαβικο κινδυνο ρε?
    ζεις 100 χρονια πισω
    σημερα υπαρχει ο ισλαμικος, οθωμανικος και μαρξιστολιμπεραλιστικος κινδυνος
    βασιλοφρων εισαι?????

    ReplyDelete