Saturday, March 26, 2016

Αναφορά στην υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου - Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



O πρόεδρος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ, Λουκάς Σταύρου συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2016 ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού.

Η πολιτική του πρόταση εκφράζει την εθνικοκοινωνική ιδεολογία , τις θέσεις και προτάσεις του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ , που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από την ίδρυση του το 2009.

Η σελίδα του ΕΔΗΚ είναι: http://edikcyprus.blogspot.com.cy

Σύνθημα μας σε αυτές τις εκλογές είναι:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κεντρική ιδέα της πρότασης μας είναι πως το σύστημα της κομματοκρατίας - τραπεζοκρατίας δεν μπορεί να διορθωθεί αλλά να γκρεμιστεί και αντικατασταθεί από το εθνικοκοινωνικό κράτος.

Μόνο ένα εθνικοκοινωνικό κράτος θα επιτύχει την απαιτούμενη κοινωνική συνοχή, στη βάση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της παραγωγικής αυτοδυναμίας, της αυτοθέσμισης και του λαϊκού αυτεξούσιου, ώστε να ανασυντάξει τις λαϊκές δυνάμεις και να πραγματώσει την στρατηγική της απελευθέρωσης της Κύπρου από τους τούρκους και βρετανούς κατακτητές και τους “τουρκοκύπριους” και “ελληνοκύπριους” συνεργάτες αυτών.

Υστερόγραφο: Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον Λουκά Σταύρου μπορούν να επισκεφθούν την προσωπική του ιστοσελίδα: http://www.lukestavrou.com/, όπου εκτός των πολιτικο-ιδεολογικών του άρθρων και των βιογραφικών του στοιχείων, μπορούν να ενημερωθούν για την πρόταση του στην ζωγραφική, την ποίηση, και την φιλοσοφία.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

3 comments:

  1. Ιφηκράτη , είχες κάποτε αναρτήσει ένα άρθρο ,
    όπου ένας παππάς έλεγε στους πιστούς του πως δεν πρέπει να ξεχνούν ,
    πως ο Χριστός μας είναι εβραίος κλπ ....
    εάν δεν σου κάνει κόπο στείλε το λίγκ παρακαλώ .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.iphicratisamyras.com/2013/12/blog-post_8062.html

      Delete
    2. Ευχαριστώ πολύ Ιφηκράτη !

      Delete