Sunday, December 20, 2015

Το χριστιανικό μισελληνικό κράτος μιαίνει τον Ναό του Διός στην Θεσσαλονίκη





Καλά θα κάνουν οι υποκριτές χριστιανοί να μην διαμαρτύρωνται όταν η ISIS γκρεμίζει χριστιανικά μνημεία στην Μέση Ανατολή, και τα μετατρέπει σε τζαμιά. 

Η Ροτόντα είναι Ναός του Διός, και δεν επιτρέπεται σε κανέναν μονοθεϊστή ανελλήνιστο να τον προσβάλλει επειδή θέλει να υμνήσει τον εσταυρωμένο εβραίο ραββίνο. Όσοι θέλουν να τον υμνήσουν, ας πάνε στην Ιερουσαλήμ, όχι στην Ροτόντα της Θεσσαλονίκης.

Δεν μας έφταναν οι τζιχαντιστές, έχουμε και την αίρεση των ναζωραίων να προσβάλλει τα Ιερά Μνημεία των Πατρώων Θεών.

Όταν μετατραπεί σε τζαμί η αγιά-σοφιά, τότε θα συνειδητοποιήσουν οι εβραιόπληκτοι υπερασπιστές της μετατροπής Ναών των Πατρώων Θεών σε χριστιανικές εκκλησίες, το κακό που κάνουν στον Ελληνισμό.

Μαζί με το κίνημα που διαμαρτύρεται με το σύνθημα "ΟΧΙ τζαμί στον Βοτανικό", πρέπει να οργανωθεί και το κίνημα "ΟΧΙ εκκλησίες στην Ελλάδα, ιδίως ΟΧΙ πάνω στους Ναούς των Πατρώων Θεών".

"H Ροτόντα μετατράπηκε σε χριστιανικό ναό των Ασωμάτων Δυνάμεων ή Αρχαγγέλων κατά την περίοδου του Βυζαντίου. Το ιστορικό μνημείο των 1700 ετών, άνοιξε και πάλι για το κοινό έπειτα απο 40 χρόνια."


2 comments:

  1. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ειδωλολάτρες. Έτσι τους ονόμασε ο χριστιανισμός,η θρησκεία της "ειρήνης", όταν τους ανάγκαζε με "ειρηνικά μέσα" να εκχριστιανιστούν ή να κατακρεουργηθούν...

    ReplyDelete
  2. Είστε νεοπαγανιστής κ. Αμυρά. Είστε εναντίον της Ορθοδοξίας. Κατα τα άλλα αγωνίζεσθε κατά της νέα τάξης πραγμάτων. Τι ειρωνεία...

    ReplyDelete