Wednesday, September 3, 2014

Τί δεν πρέπει να κάνει μία μητέρα αν βρεθεί στην θέση της Shirley Sotloff


Η μητέρα του αποκεφαλισθέντος αμερικανού δημοσιογράφου Steven Sotloff διέπραξε όλα τα λάθη που θα μπορούσε να διαπράξει μία μητέρα που το παιδί της βρίσκεται σε τραγική θέση.
Θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι ειδικοί στην πολιτική ψυχολογία και στην εγκληματολογία που να συμβουλεύουν τους συγγενείς τί να μην κάνουν σε τέτοιες καταστάσεις.
Στο βίντεο που ακολουθεί η κυρία Sotloff α) ικετεύει τον εχθρό, β) αναγνωρίζει την εξουσία του «χαλίφη» Abu Bakr al-Baghdadi, γ) αυτοεξευτελίζεται, έστω για προσωπικούς λόγους, ζητώντας από τον «χαλίφη» να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μωάμεθ που προστάτευε τους λαούς του Κορανίου, επειδή ο υιός της είναι χριστιανός, δ) επιρρίπτει ευθύνες σε άλλους, καλώντας τον εχθρό να μην σκοτώσει τον υιό της για λάθη άλλων, ε) συκοφαντεί λέγουσα ότι ο υιός της πήγε στην Συρία για να υποστηρίξει τους αδύναμους μουσουλμάνους από τα χέρια των τυράννων, υπονοώντας τον Άσσαντ.
Φαίνεται από τα μάτια της ότι κάποιος της έγραψε αυτό το ηλίθιο κείμενο, και η κυρία Sotloff το διάβασε μπροστά στην κάμερα.
Ασχέτως ποιός έγραψε την ιταμή δήλωση ραγιαδισμού, επειδή στο μέλλον Ελληνίδες μητέρες ίσως βρεθούν στην θέση της Αμερικανίδος, πρέπει να ξέρουμε ωρισμένους κανόνες.

Ποτέ δεν δίνουμε την ικανοποίηση στον ισλαμιστή ότι δειλιάζουμε. Τον αποκαλούμε εχθρό της ανθρωπότητος και των Θεών. Για ό,τι κακό συμβαίνει στην χώρα του υπεύθυνος είναι ο Αλλάχ και ουδείς άλλος. Ποτέ δεν αναγνωρίζουμε τίτλους χαλίφηδων. Ορκιζόμαστε εκδίκηση για κάθε δικό μας νεκρό από χέρια ισλαμιστών. Καλούμε σε ιερό πόλεμο όλα τα έθνη, όλες τις θρησκείες, όλους τους λαούς, όλους τους πολιτισμούς του κόσμου εναντίον των τζιχαντιστών. Αρπάζουμε ομήρους τις γυναίκες και τα παιδιά των τζιχαντιστών ως εγγύηση ότι δεν θα σκοτώσουν τους δικούς μας ομήρους. Θανατώνουμε 100πλάσιο αριθμό τζιχαντιστών μπροστά στις κάμερες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θανατώνουν οι τζιχαντιστές τους δικούς μας, και ανεβάζουμε τα βίντεο στο διαδίκτυο προς παραδειγματισμό.
Επειδή στο μέλλον ίσως βρεθούν Έλληνες στην ίδια δύσκολη θέση με τον Steven Sotloff, ουδείς εξ ημών επιτρέπεται να επαναλάβει τα εγκληματικά λάθη της κυρίας Sotloff. Το χειρότερο έγκλημά της είναι ότι έδωσε την ικανοποίηση στους ισλαμιστές ότι τους φοβόμαστε και τους ικετεύουμε. Στόχος μας πρέπει να είναι να μας φοβούνται οι τζιχαντιστές και να μας ικετεύουν αυτοί για την ζωή τους.

Η απαράδεκτη δήλωση της κυρίας Sotloff το μόνο που επέτυχε ήταν να αποθρασύνει και να ηδονίσει τους δολοφόνους του υιού της. 


http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/08/27/Sotloff-s-mother-appeals-to-ISIS-s-leader-.html

15 comments:

  1. Πέραν του αμφισβητήσιμου "γεγονότος" ότι πίσω από οποιονδήποτε ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ εκτελεστή κρύβεται απαραιτήτως ένας τζιχαντζιστής, ειδικά μάλιστα επειδή υπάρχουν τεράστια αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή, συντάσσομαι πλήρως με όσα προαναφέρεις.

    ReplyDelete
  2. 3 του σεπτεμβρη σημερα!
    χρονια πολλα σε ολους τους υγειεις εθνικιστες βενιζελικους πατριωτες σοσιαλιστες πασοκους!!!!!
    οχι στα σημιτικα λαμογια και στους αριστεριστες κλεφταπατεωνες που εκαναν εισοδισμο εκει μεσα και τα κατεστρεψαν ολα
    μην στενοχωριεστε συντροφοι
    και παλι θα ακουστει η κραυγη////το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα!!! Καλο....

      Delete
    2. Που να ηξερες τι καλη εκτιμηση εχουμε εμεις οι εθνικοι τους αρρωστους νεοφιλελευθερους βενιζελικους...

      Delete
    3. ενώ τους αριστερούς... τους έχουμε μέσα στα σκατ...εεεε στην καρδιά μας

      Delete
  3. νομιζω πως και ο υιος την ιδια ικανοποιηση τους χαρισε. Αντι να πει εκδικηθειτε το θανατο μου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι αν πράγματι πίστευε αυτά που δήλωσε;

      Delete
    2. τι πίστευε δλδ;; οτι αυτος που θα τον σκοτωσει εχει δικιο που το κανει ;, εμενα δεν μου φαινεται σωστη η σκεψη του.

      Delete
    3. Ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής προξένησε αυτά τα γεγονότα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

      Delete
    4. Φιλε 3:40 δεν γινεται να εχει δικιο καποιος που θελει να του κοψει το κεφαλι για να τιμωρησει κποιον αλλο. Και αυτο δεν σημαινει εχουν δικιο οι Αμερικανοι. Πολεμος ειναι και ο τυπος πηρε το μερος του δημιου του. Εντελως λαθος κινηση γιατι αν θεωρησουμε οτι θελει να τιμωρησει ως βασικο υπαιτιο τις ΗΠΑ, πετυχαινει ακριβως το αντιθετο γιατι τωρα εδωσε δυναμη στους τζιχαντηστες να κοψουν κι αλλα κεφαλια και αυτο απο εναν ανθρωπο που την τελευταια στιγμη τον ενοιαξε ποιος εχει δικιο και οχι να τιμωρησει αυτον που του κοβει το κεφαλι.

      Delete
  4. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=150219

    ενας φοβερος Ελληνας που γλίτωσε απο ταλιμπαν

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεῖ νὰ εἶχε νὰ διαλέξῃ μεταξὺ αὐτοῦ καὶ ἑνὸς πολὺ χειροτέρου θανάτου. Μπορεῖ νὰ ἔχουν ἀναπτυγμένες τεχνικὲς ψυχοσωματικοῦ καταναγκασμοῦ, μπορεῖ καὶ νὰ τὸν πότισαν κάτι. Ὑπάρχει καὶ τὸ σύνδρομο τῆς Στοκχόλμης.

      Delete
    2. Φιλε 2:02 καμια σχεση το συνδρομο της Στοκχολμης με τον Θ. Λερουνη. Απλα οταν εμαθαν οι ταλιμπαν οτι επιασαν εντελως λαθος ανθρωπο τον αφησαν. Αφου ξεσηκωθηκε πιθανον για πρωτη φορα η φυλη των Καλας.

      Delete
    3. Τὸ ξέρω γι'αὐτὸ καὶ τὸ ξαναδημοσίευσα ἀπὸ κάτω. Δὲν ἦταν ἀπάντησι γιὰ τὸν Λερούνη. Βιασύνη!

      Delete
  5. Μπορεῖ νὰ εἶχε νὰ διαλέξῃ μεταξὺ αὐτοῦ καὶ ἑνὸς πολὺ χειροτέρου θανάτου. Μπορεῖ νὰ ἔχουν ἀναπτυγμένες τεχνικὲς ψυχοσωματικοῦ καταναγκασμοῦ, μπορεῖ καὶ νὰ τὸν πότισαν κάτι. Ὑπάρχει καὶ τὸ σύνδρομο τῆς Στοκχόλμης.

    ReplyDelete