Friday, March 14, 2014

Σήμερα η κατοχική αστυνομία με ενημέρωσε ότι διώκομαι για θρησκευτικούς λόγους


Μετά την πολιτική δίωξη που ξεκίνησε το κατοχικό καθεστώς εις βάρος μου, προσετέθησαν άλλες δύο ποινικές διώξεις. Μία θρησκευτική από τον ανθέλληνα μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για την αντιπαράθεση Ελληνικής Θρησκείας - ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων, και μία δίωξη για εταιρική φορολογική υπόθεση στην οποία δεν έχω καμμία ευθύνη. Ακόμη και αν είχα, δεν αναγνωρίζω κανένα οφειλόμενο χρέος προς την κατοχική ληστοσυμμορία. 

Ως πολιτικός είναι τιμή μου το κατοχικό καθεστώς να με διώκει σε πολιτικό, θρησκευτικό, και οικονομικό επίπεδο. 

Ενημερώνω τους συμπολεμιστές Έλληνες στο θρήσκευμα ότι επιτέλους ο χριστιανός κατακτητής μας υπολογίζει. Θεωρεί ότι κινδυνεύει να διαρραγεί το θρησκευτικό του μονοπώλιο. 

Ευχαριστώ τον ανθέλληνα μητροπολίτη Πειραιώς για την τιμή που μου κάνει να με διώκει ποινικώς για το θρήσκευμά μου.

7 comments:

  1. ΕιδωλολάτρηςMarch 14, 2014 at 2:15 PM

    Το κείμενο του Αμυρά της 7ης Μαΐου 2013 είναι μια πρέπουσα απάντηση στις ύβρεις του Xρήστου Μεντζελόπουλου και την εξ'αυτού προσβολή του θρησκευτικού μας αισθήματος. Αν κάποιος οφείλει να διωχθεί, αυτός είναι ο υπάλληλος της λεγόμενης 'Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας' Xρήστος Μεντζελόπουλος.

    Αλληλεγγύη στν Ιφικράτη.

    ReplyDelete
  2. Γειά σου Ιφικράτη,

    1. Στην τελευταία εκπομπή που σε είδα στο Μακελειό γιατί δεν παρουσιάζεσαι σαν ο Ιδρυτής του ΙΕΡΑΚΣ;

    2. Ο Καζάκης από το Επαμ έχει κάνει μία γεωστρατηγική πρόβλεψη μετά από της τελευταίες εξελίξεις στα Βαλκάνια γράψε ένα παρόμοιο άρθρο είσαι αρκετά ποιο ενημερωμένος σ` αυτά τα θέματα.

    ReplyDelete
  3. τι να πεί κανείς ............ τρομοκρατία, φασισμός ε Ιφικράτη πες τους να παν να γαμ......

    ReplyDelete
  4. Έχουν μείνει πίσω στο Βυζάντιο και κάνουν τα ίδια λάθη. Πάλι καλά για εμάς.

    ReplyDelete
  5. Iφικράτη, είμαστε μαζί σου! Πρέπει η ΙΕΡΑΚΣ να γίνει το πρώτο πολιτικό κόμμα που θα υποστηρίζει αποκλειστικά την Ελληνική Θρησκεία και θα μεταλαμπαδεύσει τον ελληνισμό στην αιωνιότητα! Ιφικράτη υπάρχουν πολλοί που θα σε ακολουθήσουν και δε γνωρίζουν ακόμα την ΙΕΡΑΚΣ. Οι νέοι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δεχτούν την Ελληνική Θρησκεία και ν΄ απορρίψουν το χριστιανισμό, το βλέπω καθημερινά γύρω μου! Η ΙΕΡΑΚΣ δεν πρέπει να μείνει μόνο στις δικές μας καρδιές, αλλά να εισχωρήσει στις ψυχές όλων των Ελλήνων και εσύ είσαι ο φυσικός μας πνευματικός ηγέτης!

    ReplyDelete
  6. Χαράς το κουράγιο σου κ.Ιφικράτη να πολεμάς γι αυτον τον κοσμο.
    Εμείς που σε διαβάζουμε νομίζεις πως έχουμε την δύναμη;

    Μπούρδες, ολοι λογια του αέρα είμαστε. Οταν θα σε σέρνουν στα δικαστήρια πόσοι νομίζεις απο εμας θα ερθουν για στήριξη ;

    Ο κόσμος δεν εχει λαβει παιδεία. Τοσο λιγα χρόνια οικονομικής κρίσης και δυσκολιών δεν φτάνουν για την αυτογνωσία και πιθανόν μια ζωη να μην φτάσει οσο μενει το προδοτικό κράτος στην εξουσία και εκφυλίζει συνεχώς τον κόσμο.
    Ειναι ενας κύκλος δίχως τέλος. Νομίζαμε πως μπορούσαμε να τον σπάσουμε με "αγανακτήσμενους" , νομίζαμε πως η κρίση ηταν ευκαιρία.

    Υπάρχουν και τα καλά. Αυξάνεται η αγάπη για τον ελληνισμό και αρχίζει να φθίνει ο χριστιανισμός στους νέους και πολλές φορές σκέφτομαι τι ωραία είναι η κρίση. οι παπάδες διαπραγματεύνται συνεχώς το μισθολόγιο τους με την εξουσία, τα ρουσφέτια χάνουν δύναμη, οι πολιτικοί δεν πείθουν και άλλα πολλά καλά.

    ReplyDelete
  7. ''Ουδέν κακκόν αμειγές καλού'' όσο αναφορά την θρησκευτική διωξη. Ιφικράτη δώσε της όσο περισσότερη δημοσιότητα μπορείς. Γύρνα την υπόθεση σε μπούμεραγκ !

    ReplyDelete